Over ons

De 2 zussen Gracy en Kelly Bulteel groeiden op met een passie voor schoenen. Het is een droom waar we elke dag samen aan werken. Alhoewel we ervaren dit niet als werken, we doen het graag en een tevreden klant geeft zoveel voldoening. We houden ervan steeds op zoek te gaan in binnen en buitenland naar collecties die vernieuwend, elegant zijn maar toch draagbaar en comfortabel. Service met een glimlach en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, ook met onze dienst na verkoop trachten we steeds onze klanten een passende en goede oplossing te bieden. U kan bij ons ook terecht voor alle schoenherstellingen, het verbreden en versmallen van laarzen… Ook bieden wij u de mogelijkheid uw outfit in de winkel aan te passen (er zijn 2 paskamers voorzien) zo kunnen we u nog beter helpen om de juiste accessoires (naast schoenen verdelen we ook tal van modeaccessoires; sjaals, juweeltjes,…) uit te kiezen.

 

In februari 2003 opende we onze Bultino schoenen & accessoires winkel op de Mechelsesteenweg te Dendermonde. We kozen expliciet voor deze locatie omdat we hier zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar waren. Extra troef was de ruime parking voor en achteraan de winkel. Na 3 jaar kenden we reeds een eerste grote uitbreiding we kochten het naastgelegen pand. Naast dames & heren schoenen konden onze klanten ook bij ons terecht voor een ruim aanbod kinderschoenen. Door de jaren heen breiden we onze collecties steeds verder uit om onze klanten een zo breed mogelijk aanbod te bieden.

 

Sinds februari 2013 vestigden we ons aan de overkant van de straat (Mechelsesteenweg 137 te Dendermonde) We kozen voor een modern minimalistisch gebouw dat eenvoud maar toch klasse uitstraalt. Een ruime parking voor de deur en een strakke etalage die een beeld geeft van de nieuwe collectie.

 

In onze nieuwe winkel willen we het onze klanten zo aangenaam mogelijk maken, ze kunnen vrijblijvend binnen in de winkel onze merken en collecties ontdekken. Buiten de gekende merken verdelen we ook enkele italiaanse en spaanse merken die nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt, ze worden vervaardigd in volledig leder, met de grootse zorg. Extra leuk is dat deze schoenen geen massaproductie zijn en niet op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn. Ook bieden we een ruime keuze handtassen van kleine feesttasjes tot praktische trendy grote tassen.

 

Voor de heren gaat het aanbod van zowel sportief tot gekleed. Wie bieden u een uitgebreid gamma Van Bommel en Floris Van Bommel alsook Olivier Strelli, Armani Jeans, Geox, Fratelli Rossetti, Nero Giardini,... Om het shoppen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen kan u ook even tot rust komen in ons salon en genieten van een drankje.

 

Voor onze schattige kleine klantjes hebben we een leuke speelhoek die toch in verbinding staat met de volwassenafdeling. De voetjes worden gemeten en we helpen u graag met professioneel advies. Onze kinderschoenen zijn allemaal volledig leder, daarnaast gaan we steeds opzoek naar merken met een goede pasvorm, stevige contrefort en een voorgevormd voetbed. Kinderschoentjes starten op maatje 16 tot 40.

 

Gracy, Kelly en het Bultino team verwelkomen u graag alle dagen van 9,30u doorlopend tot 19u op zaterdag tot 18u. Bovendien zijn we ook steeds open op zondag van 9,30u tot 18u. Maandag gesloten.

 

Op onze facebookpagina kan u een foto-overzicht van onze collecties bekijken

 

Webshop: www.bultino.com